1.kolo FK Slavoj Žatec - FK Český Lev Neštěmice 2:1

29.08.2010 15:37

První mistrovské utkání jsme nezvládli podle našich představ, prohráli jsme 2:1. Začátek utkání byl trochu rozpačitý když v první minutě jsme inkasovali po dvoumetrovém ofsajdu, kdy pomezní rozhodčí si zřejmě řekl že mávat to nebude. Poté se hra uklidnila, ale více šancí měli domácí. Po prvním poločase jsme tedy prohrávali 1:0. Druhý poločas už ale bylo poznat kdo lépe trénoval přes léto a hra se přesunula k brance Žatce. Chyba ale byla v tom, že jsme nemohli vstřelit branku. Šance byly, ale chyběla lepší koncovka. V 80. minutě jsme inkasovali další branku po brejku domácích a prohrávali jsme 2:0. Ale nakonec bojovností jsme alespoň vstřelili branku v 82. minutě a bylo to 2:1. Skóre se už do konce utkání nezměnilo a tak jsme první zápas prohráli 2:1.

 

Sestava :                                  Kazimour J.

                             Bechtold   Zalabák   Balog  Flade

                           Šmejkal  Pliska  Křesánek  Kazimour L.

                                         Kompert         Luca

 

Střídání  :  29.min Kůta za Šmejkala  41.min Brodský za Komperta  70.min Kmec za Kazimoura L.

 

 

ŽK : Flade, Zalabák, Balog

 

Branky : Kmec - 82. minuta


 

Hodnocení trenéra : 

545.jpgDo Žatce jsme odjížděli s dvěma hráči starších žáků, protože máme nedostatek hráčů ml.dorostu a to i z důvodu že někteří hráči nemají doposud vyřízené registrační průkazy.Samotný zápas byl o dvou rozdílných poločasech.První poločas měli navrch domácí kdy jsme mi byli ve všech činnostech na hřišti horší.Branku jsme dostali v první minutě,ale asi z dvoumetrového ofsajdu.Takže poločas skončil jednogólovým vedením domácích.V druhém poločase ovládli hru naši hráči.Na domácích bylo znát že odcházejí fyzicky, takže jsme je zatlačili na vlastní polovinu.To jsme ale nevyužili.V devadesáté minutě po breiku a jediné šanci domácích jsme dostali druhou branku.Od osmdesáté minuty jsme hráli v obraně již na tři hráče povedlo se nám vsítit kontaktní branku,ale už e nám nepodařilo vyrovnat.

Byl jste spokojen s hrou některých hráčů svého týmu?

Hlavně mě překvapili starší žáci a to Brodský,který hrál druhý poločas dá se říci , že byl bojovnější a fotbalovější než někteří hráči ml.dorostu.Druhým hráčem byl Kmec a ten i dal naší jedinou branku.

Zpět

Tréninky

Pondělí 17:45

Středa 17:45

Čtvrtek 17:45

 

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.